Волейболистките на Марица записаха първа историческа победа като гост в груповата фаза на Шампионската лига

Отборът на Марица (Пловдив) постигна първата си в историятапобеда като гост в груповата фаза на волейболната Шампионска лига - при това срещу най-титулования тим вЕвропа – Динамо (Москва).

Прочети

Тайбе Юсеин и Едмонд Назарян със специални призове от Държавния личен шампионат по борба

Световната и двукртаната европейска шампионка Тайбе Юсеинразби конкуренцията в по горната за нея категория до 65 кг на Държавното лично първенство по борба, което се провежда встоличната зала „Христо Ботев“.

Прочети

България остана без финалистка при жените в 71-ото издание на международния боксов турнир за купа „Странджа“

И трите ни представителки при жените в полуфиналнитесблъсъци от 71-ия международен турнир по бокс за купа„Странджа“ – за съжаление загубиха своите срещи.

Прочети

С атрактивни схватки в столичната зала „Христо Ботев“ започна Държавния личен шампионат по борба

Двукратният европейски шампион за кадети Едмонд Назарянстартира с две убедителни победи и се класира заполуфиналите на Държавното лично първенство по борба встоличната зала „Христо Ботев“.

Прочети

Носителката на купа „Странджа“ Станимира Петрова напусна 71-ото издание на боксовия турнир заради вирус

Двукратната световна и европейска шампионка по бокс Станимира Петрова няма да може да защити титлата си в най-стария международен турнир у нас за купа „Странджа“.

Прочети

Григор Димитров пропусна златен шанс и отпадна драматично във втория кръг на Australian Open

Най-добрият ни тенисист Григор Димитров пропусна златеншанс и отпадна драматично още във втория кръг на първия загодината турнир от Големия шлем – Откритото първенство наАвстралия.

Прочети

300 състезатели от 30 страни ще вземат участие в 71-ия международния турнир по бокс за купа Странджа

С участието на над 300 състезатели от 30 държави в столичната зала „София“ стартира 71-ото издание на най-големия международен боксов турнир у нас за купа „Странджа“.

Прочети