Jarrell Miller търси среща с Joshua

Бокс - новини

Jarrell Miller "Big Baby" без загуба в своята професионална кариера опитва да намери път към среща с Anthony Joshua.

Тежащия 143 килограма Jarrell Miller е с професионален боксов рекорд от 22 срещи, 0 загуби и 1 равенство, от които 22 победи 19 са с нокаут, нокаутира и своя последен противник Tomasz Adamek (53-6, 31 KO's) още във втори рунд тази събота. След тази своя победа той иска да добави и името на Anthony Joshua, като своя следваща победа.

Промоутъра на Joshua - Eddie Hearn е на път да направи тази среща факт. Той иска да насрочи срещата за следващата година, но и това не е съвсем на 100% сигурно. Ако Miller продължи да побеждава на ринга, както до сега, той най-вероятно ще стигне и до списъка с чакащи за боксова среща с Joshua.

След края на срещата в събота вечер, Miller използва момента да отправи покана към Joshua. Феновете присъствали в залата и тези в социалните мрежи, вече говорят за среща между двамата.

"Eddie Hearn държи настрани от мен Joshua за сега, но не мога да говоря за това сега. Той обеща, че среща между нас ще има и аз се надявам той да удържи на думите си." - заяви Miller.

Следващата среща на Miller ще бъде срещу Fres Oquendo малко по-късно тази година, но неговите надежди са насочени към среща с Joshua и битка за IBF, WBA и WBO световни титли в тежка категория.