Fury vs Wilder - пресконференция

Бокс - новини

Финалната пресконференция между двамата боксьори в тежка категория премина доста драматично при сблъсъка между двамата непобедени шампиони.

След като двамата се изправиха лице в лице, атмосферата в конферентната зала се промени коренно. Fury отправи няколко предизвикателни думи, които явно бяха достатъчни за да влезе под кожата на Wilder.
По време, когато бяха изправени лице в лице, последва сблъсък между двамата, а от това бе подхранена и странична агресия между отборите на двамата шампиони. Всяка физическа саморазправа, бе потушена за не повече от 5 мин., но това не попречи на разярения Wilder да изкаже всичко, каквото има да казва право в лицето на Fury и пред всички медии.

"Запомнете думите ми, аз ще нокаутирам този човек. Той е измислен претендент и аз ще му докажа това. Това е най-голямата среща в кариерата ми до сега, всичко премина фантастично включително и подготовката ми, без травми, а освен това успяхме да подготвим и много добра стратегия, която следва да изпълня в събота вечер."  - заяви Fury.