Fury vs Wilder - среща реванш

Бокс - новини

Срещата на Wilder срещу Fury в събота вечер завърши равен, а сега всички фенове на бокса се питат кога ще бъде реванша?

След събота вечер и равната боксова среща в Los Angeles между Dontay Wilder и Tyson Fury, започнаха разговори за среща реванш между двамата.

Fury е с професионален рекорд от 27-0-1, 19 КО и се смята още от сега за фаворит в бъдещата среща реванш с Wilder 40-0-1, 39 КО.

Според анализатори има причина да бъде избран победител още от сега. Fury изглеждаше като победител в събота вечер, според зрителите и медиите, като лично той смята, че решението за равен е изключително неправилно.

Fury притежава отлични качества като боксьор, той успя да избегне голяма част от ударите на Wilder в събота вечер. Wilder от своя страна е имал само една среща реванш в кариерата си до сега. През януари 2015 той изигра 12 рунда срещу Bermane Stiverne, среща която той спечели с минимална разлика в точките. Заради близкия резултат в точките, те излязоха отново на ринга един срещу друг и Wilder го нокаутира още в първия рунд. От думите на Wilder стана ясно, че той смята да нокаутира Fury в следващата им среща.

Без значение от крайния резултат в събота вечер, множество специалисти и анализатори смятат, че интригата между двамата трябва да продължи, защото има какво още да покажат на боксовите фенове.

Дали Fury ще успее да покаже повече от себе си в следващата среща?
Дали Wilder ще успее да си вземе поука от допуснатите грешки?