Мейуедър за Хабиб vs Конър

ММА - новини

Мейуедър коментира битката между Конър Макгрегър и Хабиб Нурмагомедов.

След като вече стана ясно Хабиб Нурмагомедов ще се изправи срещу Конър Макгрегър в клетката на 6-ти Октомври, за титлата в лека категория.

Измина вече година от последната битка на Конър, която той загуби срещу Мейуедър в боксов мач, но тази загуба все пак успя да му донесе милиони долари. Тогава двамата отправяха множество заплахи по адрес на своя съперник, но както беше ясно, всичко това беше с цел привличане на повече внимание към срещата помежду им.

Преди няколко дни Флойд направи изявление, в което заяви: 

"- Конър няма да избяга от битката, защото той е боец и не се страхува от изхода на срещата, без значение дали тя е отсъдена като победа - загуба или равен. Конър ще излезе в срещата. Знам, че UFC си имат тренировъчна база, но бихме искали Конър да дойде и да тренира в Mayweather Boxing Club. Нямам прогноза за тази среща, защото никога не съм гледал съперника на Конър, но чувам, че имал добра техника на земя. Феновете обаче искат да гледат битка в стойка. Това е което феновете искат да гледат. Конър е здравеняк и както казах няма да бяга. Той не се страхува от никого и е войн."